IMF Logistiek

0180-335332

Vraag een offerte aan

geheel vrijblijvend

Pakketservice, Palletvervoer, Overnight, express service, Op- en overslag.

Vraag een offerte aan en bekijk de lage tarieven voor Nederland en Belgie. in tegenstelling tot de concurrentengeven krijgt u een overzichtelijk en transparante prijsopgave. Hiermee willen wij onduidelijkheid voorkomen voor u als klant. Tevens zult u zien dat onze tarieven laag en concurrent zijn. Dit kunnen wij doen omdat wij als vervoerder door heel Nederland rijden. Natuurlijk niet alleen maar in Nederland maar wij vervoeren u producten ook naar België, Duitsland en Europa en zelfs buiten Europa. Dit doen wij 24 uur per dag 7 dagen per week. Of het nou gaat om expres service of gewone levering, dit doen wij graag bij IMF logistiek.

Vraag een offerte aan en bekijk de lage tarieven voor Nederland en Belgie. De offerte wordt u aangeboden door IMF logistiek en is geheel vrijblijvend. Dat betekend dat er geen verbintenis is tussen IMF logistiek en u als klant. Pas wanneer u schriftelijk akkoord gaat met de opgegeven prijs gaat deze van kracht. Dan is onze overeenkomst pas geldig.

De opbouw van prijzen worden gedaan aan de hand van volume, gewicht of afstand. Dit is altijd afhankelijk wat voor soort lading of product het is en hoeveel kilometers er afgelegd moet worden.

Ons Adres

Bijdorp West 13

2992 LC Barendrecht

Bel Ons

0180-335332

Hours

Maandag-Vrijdag: 07:00 – 18:00
Weekend: 07:00 – 14:00