Over ons

Ons logistiek concept

Wij bieden opdrachtgevers een logistiek concept. Hierbij nemen wij de complete zorg uit handen van onze klanten. Denk daarbij aan pallet vervoer, pakketdienst, spoedlevering, overnight, nationaal en internationaal en nog veel meer. De logistieke dienstverlening wordt uitgevoerd vanuit een netwerk van koeriersdiensten in Nederland. Deze samenwerking geeft de garantie dat de logistiek op de meest doeltreffende en efficiënte wijze wordt uitgevoerd. Het draait binnen onze organisatie om kwaliteit, betrouwbaarheid en service.
Tenslotte vervoeren wij uw goederen voor al uw vragen.

Of  het nu gaat om een envelop of om een zware kraan, u kunt voor iedere vorm van transporten bij ons terecht. Ook voor logistiek advies bent u bij ons op het juiste adres.
Al met al een totaalpakket voor uw onderneming.

Stukje geschiedenis

In 2017 hebben 2 logistieke organisaties de handen ineengeslagen en de krachten gebundeld. Met onze jarenlange ervaring binnen de logistieke branche weten wij precies waar wij de klant in zijn behoefte moeten voorzien. Daarnaast door onze flexibiliteit zorgen wij ervoor dat wij nakomen wat wij beloven.

Op- en overslag

In 2019 hebben wij de stap genomen om te differentiëren. We bieden klanten de mogelijkheid bieden hun goederen bij ons te laten opslaan. Hiermee willen wij u alsnog meer kunnen bieden.

Groot genoeg om een hoge leverbetrouwbaarheid en een efficiënte dienstverlening te garanderen en klein genoeg om flexibel te werk te gaan, met oog voor de specifieke wensen van u, onze klant.

Onze visie

Wij willen met ons logistiek concepten verder proffesionaliseren. Dit met als doel u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Naast het almaar vernieuwen van ons wagenpark zijn wij ook serieus bezig online beter bereikbaar te zijn in onze dienstverlening. Denk daarbij aan directe online betalingen, direct online spoed bestelling maar ook online vragen die u bij ons kunt neerleggen op ieder moment van de dag. Vanaf 10 november 2019 hebben wij betrekking genomen in ons nieuwe hoofdvestiging waaruit wij al onze diensten en service zullen leveren.

Wij van IMF Logistiek willen u graag bedanken voor uw vetrouwen die u geeft en wilt blijven geven voor nu en in de toekomst. Graag zien wij de samenwerking versterken met u en zien een gezonde toekomst tegemoet samen met u.

Voor u…….

Snelle leveringen

24/7 voor u onderweg

Snel schakelen bij klachten

Een uitgebreid wagenpark